KESIHATAN PREMIUM


Anda mengalami masalah penyakit serius?  Atau anda nak kekalkan tahap kecergasan badan dan melambatkan penuaan secara sihat?  Mudah sahaja.  Baiki DNA dalam badan pada peringkat selular dengan Vivix dan bina kesihatan dari dalamNak KEKAL MUDA dari dalam?

Apa Maksudnya?
Apabila kita menghidap penyakit, sel sel badan menjaditualebih cepat (cellular aging).  Gaya hidup yang sibuk dan disulami stres serta pemakanan yang tidak seimbang juga boleh mempercepatkan penuaan sel badan.  Inilah yang menyebabkan tahap kesihatan kita menurun dan secara jangka panjang boleh mempercepatkan penuaan.

Bagaimana Vivix Membantu?

Ramuan aktif di dalam Vivix mampu untuk menolong melambatkan penuaan pada tahap selular. Bagaimana?
Kandungan aktif yang dinamakan polyphenols dan resveratrol bertindak melindungi sel badan + memberi tenaga kepada sel + membaikpulih sel + menjaga prestasi sel dengan baik.  Vivix juga kaya phytochemicals, antioksidan dan ada ciri ciri anti-inflamasi.

Didalam kajian makmal, ramuan Vivix terbukti memberikan impak kepada 4 mekanisma penting penuaan pada tahap selular iaitu

1. Kerosakan DNA
Setiap hari, sel sel dalam badan kita diserang oleh hampir sejuta serangan yang boleh merosakkan DNA.  Serangan ini merosakkan pangkalan data genetik, menghasilkan satu "typo" iaitu kesilapan dari yang asal yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.

*Ramuan Vivix melindungi dan memperbaiki selular DNA

2. Pengawalan Genetik
Pengawalan genetik menyumbang kepada kemerosotan (deteriorasi) umur pada tahap selular.

*Ramuan Vivix mengaktifkan satu engawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap selular.

3. Pengeluaran Tenaga Yang Kian Menurun Oleh Sel Sel
Penjana tenaga di dalam sel (mitokondria) menghasilkan tenaga yang kita perlukan.  Apabila kecekapan mitokondria menurun maka fungsi sel turut menurun.

*Ramuan Vivix menggalakkan biogenesis(pembentukan baru) mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga di dalam sel. 

4. Penimbunan protein AGE
Akibat daripada penimbunan Protein AGE(Advanced Glycation End Products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

*Ramuan Vivix adalah 10x lebih kuat daripada resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE.  Resveratrol ialah kandungan unik dalam anggur muscadine.

Jadi secara keseluruhannya Vivix melindungi dan membaiki DNA pada peringkat selular, memberi perlindungan antioksidan, meningkatkan tenaga selular, menyokong kesihatan kardiovaskular, menyokong kesihatan jantung, menyokong kesihatan otak, menyokong kesihatan sendi, beri impak positif kepada tahap gula dalam darah serta penuaan cepat sel akibat radikal bebas dan gaya hidup kurang sihat, menggalakkan biogenesis mitokondria, melambatkan pembentukan protein AGE, menyokong kesihatan sistem imun.  Lain lain kesan positif termasuklah meningkatkan tenaga kepada pengamalnya setiap hari dan kelihatan jauh lebih muda daripada usia sebenar.

Kandungan Vivix
Kandungan vivix terdiri daripada Anggur Muscadine, Poligonum Cuspidatum, European Elderberries dan Purple Carrot.

Mengapa Anggur Muscadine?
Anggur muscadine ialah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom (iaitu lebih kromosom daripada jenis anggur yang lain. Anggur biasa mempunyai 19 kromosom).  Tambahan kromosom dalam anggur muscadine inilah yang memberikan kita lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiznya juga jauh lebih besar daripada anggur biasa iaitu sebesar bola golf.


Oleh kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, cahaya matahari yang kuat - ia mengandungi lebih banyak polifenol dan resveratrol.

Kemudian lengkapkan nutrien seharian dengan VITALEA multivitamin pertama dan tertua di dunia yang dicipta oleh Dr Shaklee pada tahun 1915.
Jika anda bersedia untuk mendapat manfaat khasiat yang ditunjukkan di atas - ambil langkah ini.

 Lakukan pembelian secara online di website Shaklee.

Pembelian secara online ialah untuk semua ahli berdaftar Shaklee.  Gunakan no keahlian untuk log masuk ke website dan lakukan sendiri pembelian.   Maklumat berkaitan keahlian boleh didapati di sini ➾ MENJADI AHLI.
Isikan maklumat daftar keahlian anda dan mula lakukan pembelian online 

ATAU 
 Hubungi kami!

Kami sedia membantu anda:
Mendapatkan suplemen terbaik dengan harga terbaik
Menjana pendapatan tambahan dan pendapatan lumayan dari rumah

Klik Imej Whatsapp di Sebelah


Popular Posts

HUBUNGI KAMI

NO Telefon :0197759956 Jessnor Hafiz
0127728856 Azlina
FACEBOOK : Jessnor Hafiz
email : iwcafamily@gmail.com
iG: cantiquedotcom

Pertanyaan Anda