Selamat Tahun Baru 2017

11:09 PG


 Admin ingin mengucapkan salam tahun baru 2017 kepada semua pengguna/pelanggan/doers dan business leader dalam kumpulan iwcafamily.

Semoga tahun baru ini memberikan sinar dan kekuatan berlipat kali ganda untuk kita sama sama teruskan amanah dalam perjuangan untuk menerajui dunia kesihatan melalui suplemen dan gaya hidup sihat di Malaysia.

Tahun baru yang memberikan satu momentum kehadapan dan ke atas untuk kejayaan eksplosif dalam mengembangkan perniagaan dan pendapatan melebihi 5 angka sebulan.  Ini adalah masa terbaik untuk kita sama sama menambah pendapatan dan menjamin kesihatan keluarga dan rakan taulan.

Bila anda ada persediaan untuk menambah pendapatan isi rumah dan keluarga, ada jalan untuk menambah simpanan setiap bulan, kurangkan pergantungan kepada klinik dan ubat doktor - Syabas kerana anda akan lebih mudah untuk menyediakan bajet perbelanjaan untuk isi rumah.  Menyediakan bajet dan berjimat cermat sahaja sudah kurang relevan jika pendapatannya hanya makan gaji dan tertakluk kepada ihsan majikan untuk kenaikan dan bonus.  Kita tiada kuasa selain melihat kos sara hidup dan harga barangan keperluan naik hampir setiap bulan.  Sampai bila?

Sekarang ialah masanya untuk kita ambil balik dan pegang kuasa terhadap pendapatan keluarga.  Tambah punca pendapatan dengan amalkan berniaga.  Perniagaan yang menguntungkan mesti bukan hanya memberikan nilai ringgit untuk anda semata mata, tetapi buatlah perniagaan yang menguntungkan ummah (contohnya yang melibatkan kesihatan) dan ada pembelajaran dan perkongsian ilmu yang bermanfaat.

Salah satu tinggalan untuk kita bila di"sana" kelak ialah ilmu bermanfaat yang diajarkan kepada orang lain.

Kami mendoakan semoga anda semua dapat mencapai matlamat untuk tahun baru.  Kepada anda anda yang baru ingin mencuba perniagaan Shaklee kami alu-alukan kedatangan anda ke dalam keluarga kami.  Selamat datang.


You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

HUBUNGI KAMI

NO Telefon :0197759956 Jessnor Hafiz
0127728856 Azlina
FACEBOOK : Jessnor Hafiz
email : iwcafamily@gmail.com
iG: cantiquedotcom

Pertanyaan Anda